FINISAJE

Pentru ca experiența să fie una completă, construcția arhitecturală a proiectului este prevăzută încă din primele etape, cu defilarea unor materiale de construcție și finisaje de cea mai bună calitate. Începând cu zidăria rezistentă de tip Porotherm Wienerberger, de fațada clădirii asigurată de placajul tip Equitone  și tip Formica și închizând cu pereții despărțitori și placările din gips carton de tip Siniat.

Te conducem spre interior prin confortul ridicat, stare pe care proiectul nostru o cultivă din plin. Amintim de sistemul de climatizare tip LG VRF / similar, dar și încălzirea în pardoseală tip Tece si corpurile de încălzire Vogel & Noot

Destinderea și timpul petrecut în camera de baie trebuie să fie un tribut adus persoanei tale, dorindu-ți ca acest loc să se transforme într-un adevărat sanctuar. Sunt câteva dintre premisele de la am știut că vom porni pentru a-ți compune gradual, apartamentul aspirațiilor tale. Pe lângă finisajele clasice, vei întâlni și o cadă de baie freestanding Praga , dar și un bidet si vas wc Villeroy & Boch suspendat, pe cât de curajos amenajat, pe atât de necesar.

Te vei lăsa purtat de val pe o pardoseală de parchet triplustratificat Bauwerk, încălzit prin pardoseală de sisteme TECE , iar plăcile ceramice de cele mai mari dimensiuni 320 mm X 160 mmte vor surprinde prin culoarea și vibrația potrivite unui spațiu care vorbește atât de fidel despre tine. De asemenea, ușile din apartament aparțin mărcilor Dierre si sunt tip filopanelo din lemn, iar tâmplăria este din aluminiu Alumil.

Siguranța de care ai nevoie, atunci când te retragi acasă, pornește încă de la prima vedere. Vei și veți fi întâmpinați de camere video, interfon, dar și senzori de mișcare și crepusculari. Mai apoi, bunurile tale vor fi supravegheate cu ajutorul sistemului de parcare de tip Klauss.

Vrei să afli mai multe detalii?
Contactează-ne!

Ionuț Duca
Sales Manager