FINISAJE

O experienta de neegalat in sine, cladirea este un melanj exceptional de materiale de cea mai buna calitate, de la zidaria rezistenta de tip Porotherm Wienerberger, la fatada ventilata a cladirii si finalizand cu finisajele super-premium la interior.

Confortul exclusivist incepe inca din lobby-ul cu receptie si design interior rafinat si lifturile Schindler ultraperformante, camere video, interfon, dar si senzori de miscare si crepusculari.

Apartamentele sunt finisate super-premium, cu spatii vitrate mari cu tamplarie de top de aluminiu, incalzire in pardoseala tip TECE cu sistem de climatizare tip LG VRF si parchet triplu stratificat Bauwerk si corpurile de încălzire Vogel & Noot.

Camera de baie beneficiaza de asemenea de finisaje de top, cum ar fi cada tip freestanding, bidet si vas wc suspendat – marca Villeroy & Boch

Placi ceramice de cele mai mari dimensiuni 320 mm X 160 mm te vor surprinde prin rafinamentul potrivite unui spatiu privilegiat.

De asemenea, usile din apartament apartin marcilor Dierre si sunt tip filopanelo din lemn.

Beneficiezi si de 2 niveluri de parcare unde bunurile tale vor fi supravegheate cu ajutorul sistemului de parcare de tip Klauss.

Vrei să afli mai multe detalii?
Contactează-ne!